Adviseren

Ons netwerk en de kennis die we hebben, maakt dat wij een uitstekende adviseur zijn voor uw organisatie als het gaat om Mantelzorg, Emancipatie, Diversiteit en Vrijwillige Inzet. Na een persoonlijk gesprek komen we met advies op maat. Bent u bestuurder? PEP organiseert - o.a. in het kader van BestuurdersCentraal - diverse ondersteuningsactiviteiten voor bestuurders. Als bestuurslid kunt u ook ondersteuning krijgen van een coach. Doe de scan Bestuurscoaching.

PEP komt naar u toe

De afgelopen jaren heeft PEP - in het kader van de kwaliteitsimpuls - honderden organisaties bezocht om te kijken hoe wij met onze expertise die organisaties verder konden helpen. Wij helpen u ook graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In 2016 doorliep PEP met 94 organisaties in Den Haag kwaliteitsimpulstrajecten.
In 2016 doorliep PEP met 94 organisaties in Den Haag kwaliteitsimpulstrajecten.
Terug

praktijkverhalen

Gemeentelijke Waarderingsprijzen 2017

Verslag: Jong burgerschap in een diverse stad

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

NLdoet 2018, extra handen voor uw organisatie!

Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Uiteraard doet Den Haag ook weer mee. Onze collega's van Den Haag Doet (de vrijwilligersvacaturesite van PEP Den Haag) verzorgen de lokale organisatie van NLdoet in Den Haag en activiteiten in ons pand aan de Riviervismarkt. Een overzicht volgt zo snel mogelijk.  Heeft uw organisatie achterstallig kluswerk?Bent of kent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? Zet het op de website van NLdoet. Tijdens NLdoet raken klussen geklaard waar u steeds maar niet aan toe komt. Meedoen aan NLdoet betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor uw organisatie. Meldt u uw klus(sen) aan op www.denhaagdoet.nl/nldoet?