Kennis delen

PEP komt overal in de stad en weet daardoor wat er speelt en wat er nodig is. Door ons werk als adviseur en verbinder doen we veel kennis op. Die kennis delen we graag in de vorm van methodieken, die u in kunt zetten voor uw organisatie. We gebruiken de kennis in de trainingen die we geven. Maar we organiseren ook debatten en PEP-talks. Daar verbinden we ook landelijke kennis aan de lokale praktijk. Wat is relevant voor uw organisatie? Waar loopt u tegenaan? En waar kunnen wij bij helpen?

Neem contact met ons op en we kijken samen naar de beste oplossing voor uw vraag. 

Terug

praktijkverhalen

Gemeentelijke Waarderingsprijzen 2017

Verslag: Jong burgerschap in een diverse stad

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

NLdoet 2018, extra handen voor uw organisatie!

Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Uiteraard doet Den Haag ook weer mee. Onze collega's van Den Haag Doet (de vrijwilligersvacaturesite van PEP Den Haag) verzorgen de lokale organisatie van NLdoet in Den Haag en activiteiten in ons pand aan de Riviervismarkt. Een overzicht volgt zo snel mogelijk.  Heeft uw organisatie achterstallig kluswerk?Bent of kent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? Zet het op de website van NLdoet. Tijdens NLdoet raken klussen geklaard waar u steeds maar niet aan toe komt. Meedoen aan NLdoet betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor uw organisatie. Meldt u uw klus(sen) aan op www.denhaagdoet.nl/nldoet?