Verbinden

Misschien is verbinding wel een van de meest noodzakelijke elementen in deze snel veranderende maatschappij. Ons grote netwerk en het feit dat wij overal in de stad, bij veel verschillende organisaties en bedrijven over de vloer komen, maakt ons tot een goede verbinder.

De juiste klik

Misschien komen mensen en groepen elkaar wel tegen, maar PEP is in de staat de juiste verbinding te leggen, voor de juiste klik te zorgen. Door de juiste personen met elkaar in contact te brengen of omdat we weten wat er nodig is voor een organisatie om vooruit te kunnen.

Bestuurscoaching

Een concreet voorbeeld van verbinden is onze Bestuurscoaching. Bestuursleden van vrijwilligersorganisaties kunnen zich laten ondersteunen door een vrijwillige coach uit het netwerk van PEP. Deze bestuurscoach is een doorgewinterde bestuurder die op vrijwillige basis met een bestuur meekijkt en advies geeft. Via een scan brengen wij de ondersteuningswensen in kaart en verbinden wij het bestuur met een geschikte coach. 

Terug

praktijkverhalen

Gemeentelijke Waarderingsprijzen 2017

Verslag: Jong burgerschap in een diverse stad

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

NLdoet 2018, extra handen voor uw organisatie!

Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Uiteraard doet Den Haag ook weer mee. Onze collega's van Den Haag Doet (de vrijwilligersvacaturesite van PEP Den Haag) verzorgen de lokale organisatie van NLdoet in Den Haag en activiteiten in ons pand aan de Riviervismarkt. Een overzicht volgt zo snel mogelijk.  Heeft uw organisatie achterstallig kluswerk?Bent of kent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? Zet het op de website van NLdoet. Tijdens NLdoet raken klussen geklaard waar u steeds maar niet aan toe komt. Meedoen aan NLdoet betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor uw organisatie. Meldt u uw klus(sen) aan op www.denhaagdoet.nl/nldoet?