Bijeenkomst Studerende moeders

Studerende moeder, zet wanhopig haar tanden in een potlood

Ondersteun je studerende moeders? 

Met de kennis uit deze bijeenkomst geef je studerende, jonge moeders écht het gewenste steuntje in de rug. Je hoort welke faciliteiten er bestaan, wat de overheid doet, voor welke regelingen het expertisecentrum al heeft gelobbyd, welke afspraken er liggen met onderwijsinstellingen en hoe jonge moeders zélf onmogelijkheden kunnen ombuigen naar mogelijkheden. Het wordt een bijeenkomst waarin zowel praktische als financiële kanten aan bod komen!

Goede student zijn? Da’s hard werken. Moeder zijn? Topsport! 
En dan te bedenken dat er in Den Haag ook veel alleenstaande studerende (jonge) moeders zijn... Spreker Annemieke de Jong is ervaringsdeskundige. Ze richtte in 2006 Stichting Steunpunt Studerende Moeders op. Dit is inmiddels dat hét landelijke expertisecentrum dat zich inzet voor positieverbetering van zwangere studenten, jonge moeders en alleenstaande moeders die studie en zorg (willen) combineren in het MBO, HBO & WO. De kennis die Steunpunt Studerende Moeders in de loop van de jaren heeft verzameld wil Annemieke graag met jou delen op vrijdag 27 september a.s.

Programma

9.45                Inloop met koffie en thee

10.00 – 10.15  Annemieke de Jong en Abderrahim Kajouane stellen zich voor

10.15 – 12.00  Kennissessie Studeren en moederschap

12.00 – 12.30  Terugblikken en netwerklunch 

Voor wie? 

De bijeenkomst Studerende moeders is gericht op opbouwwerkers, welzijnswerkers, beleidsontwikkelaars en adviseurs. Ook van harte welkom zijn decanen, onderwijzend personeel en schoolleiders.

Zeker zijn van een plek? 

Aanmelden via de inschrijfbutton hieronder of door een mail te sturen naar Abderrahim Kajouane,  [email protected] o.v.v. 'Bijeenkomst studerende moeders' + jouw contactgegevens.

Terug