HEN De aanhouder wint

Kom je op vrijdag 29 november 2019 ook naar Wijkcentrum Bouwlust in Escamp? Daar organiseert het Haags Emancipatie Netwerk (HEN) met medewerking van Stichting MOOI de bijeenkomst 'De aanhouder wint’. Sprekers zijn dan ook vrouwen die door stug volhouden ver zijn gekomen. Ze willen hun ervaringen delen met de deelnemers. Je bent van harte uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan deze inspirerende HEN bijeenkomst.

Na de inlooplunch geven we het woord aan Orselien Kammeron, bovenschoolse directeur speciaal onderwijs/voortgezet speciaal onderwijs bij de Rotterdamse scholenkoepel BOOR. Ze vertelt over de hindernissen die zij heeft overwonnen op haar carrièrepad. Want nee, ze had geen kruiwagens. En nee, ze had geen doorsnee startpositie. Aansluitend komen Haagse doorzetters aan het woord. B.v. Petra van Paassen die – ondanks haar visuele beperking – Den Haag letterlijk op de been krijgt. En misschien wil jij zelf je successen ook wel delen!

Nadat Orselien en Petra flink wat energie hebben losgemaakt, kun je aan de slag met je eigen power. Je kunt kiezen uit twee workshops: ‘Presenteren kun je leren’ door Sara Bruinsma, of ‘Doelen stellen, doelen bereiken’ door Anjenee Jagai. Na een plenaire afsluiting is er een gezellige netwerkborrel. Je gaat met nieuwe inspiratie naar huis.

Meld je ook aan

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Wai-Kin Chung, [email protected] o.v.v. ‘aanmelding HEN bijeenkomst Escamp’ met daarin uw contactgegevens.

Locatie

Let op! Deze bijeenkomst is niet bij PEP maar bij Wijkcentrum Bouwlust (Eekhoornrade 215, 2544 VS Den Haag)

Programma

12:00 – 13:00     Inloop met lunch

13:00 – 13:10     Opening en uitleg programma dagvoorzitter

13:10 – 13:40     Interview met Orselien Kammeron, van BOOR

13:40 – 14:00     Lokale inspiratie met o.a. Petra van Paassen (van Lopen met Petra)

14:00 – 14:15     Naar de workshops

14:15 – 15:15     Workshopronde

15:15 -  15:30     Plenaire afsluiting

15:30 – 16:00     Netwerkborrel

16:00                   Einde

Over het HEN

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Haagse Emancipatie Netwerk (HEN). Het HEN is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de activering en participatie van vrouwen in Den Haag. Het HEN is opgericht om het belang van emancipatie te blijven onderstrepen en ervoor te zorgen dat dit onderwerp niet van de agenda verdwijnt. In het platform zitten vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Yasmin, Stichting Sarita, COC Haaglanden, Stichting Kaabassi en PEP Den Haag.

Kom je ook?

Aanmelden kan via PEP adviseur Wai-Kin Chung, [email protected] o.v.v. ‘aanmelding HEN bijeenkomst centrum’ met daarin jouw contactgegevens.

ONDERSTAANDE BUTTON IS NIET ACTIEF VOOR DEZE BIJEENKOMST. STUUR EEN MAIL NAAR BOVENSTAAND ADRES! 

     

 

Terug