Leiderschap en diversiteit in jouw organisatie

Door de Corona-ontwikkelingen zal deze editie van de leergang online worden gegeven. De leergang managen en besturen van vrijwilligersorganisaties is ontwikkeld voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim kunnen besturen.

Deze leergang bestaat uit 7 workshops waarin we wetenschappelijke inzichten koppelen aan praktische tips en actualiteit. Deze helpen de deelnemers hun organisatie efficiënt(er) te besturen, te versterken en te professionaliseren. We doen de workshops via Zoom, en hebben daarnaast een besloten LinkedIn groep voor de deelnemers om onderling kennis, ervaring en tips uit te wisselen. De basis voor de workshops is het boek Effectief besturen van vrijwilligersorganisaties. Ook kun je ons PEP e-boek gebruiken.

Dit is de laatste workshop van de reeks. Deelnemen aan de volgende leergang? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Leiderschap en diversiteit in jouw organisatie

Ontdek jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Leer hoe je dat kan gebruiken om vrijwilligers en partners enthousiast te maken. In deze workshop gaan we een laagje dieper. Je hebt nu je organisatie namelijk goed op orde. Daarnaast gaat deze workshop gaat over diversiteit binnen jouw organisatie. Hoe zorg je ervoor dat jouw beleid inclusief is en iedereen zich welkom voelt?

Voor wie

Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom. 
Terug