Vrijwilligerswerk 2.0

GEZOCHT: Ondernemende jongeren die zich inzetten of willen inzetten voor hun omgeving. Ben jij ambitieus en draag je graag bij aan de maatschappij? Dan is dit event iets voor jou! Ontdek hoe jij je talenten kan inzetten in de stad Den Haag, of activeer leeftijdsgenoten om zich net als jij, ook in te zetten voor de stad.

Haagse Helpers en PEP Den Haag nodigen je uit bij Bleyenberg voor een avond met ondernemende jongeren die iets willen bijdragen aan hun omgeving. Stel je open voor nieuwe contacten en organisaties en het belooft een mooie avond te worden. Doe je mee met vrijwilligen 2.0?

Haagse Helpers zal de avond openen en wat vertellen over het belang van verbinding in de stad. De avond wordt gepresenteerd door Deborah Cameron, inspirator, host en de powerqueen op Instagram. Deborah verzorgt al een show opzich, entertainment voor de hele avond is dus gegarandeerd.

Tim ’S Jongers zal je prikkelen tot nadenken. Waarom is het eigenlijk zo belangrijk dat mensen zich inzetten voor de samenleving en elkaar? En wat levert je dat op als je er niet voor betaald krijgt?

Afsluitend vertellen Tosca en Veerle van Stichting Surf en Durf hoe zij op hun 24ste een succesvolle stichting hebben opgezet. Elke zomer organiseren zij surfklassen voor kinderen met een ontwikkelingsuitdaging, zo helpen zij jongeren groeien op de golven. De stichting groeit zo goed dat Tosca en Veerle er op een dag misschien wel hun brood mee kunnen verdienen.

Er zullen verschillende organisaties aanwezig aan die zich succesvol inzetten voor de stad. Voor elk talent is er een passende uitdaging in de samenleving.

Dus ontmoet woensdag 21 november stadsgenoten die al aan de slag zijn voor hun omgeving of buurt, en daar behalve voor de ander ook voor henzelf veel weten uit te halen. Ontdek welke mogelijkheden er zijn om je te ontwikkelen als vrijwilliger 2.0, verbind je met diverse leeftijdsgenoten en organisaties en bereid je netwerk uit. Kom gratis en zie hoe jij je kan inzetten voor de stad.

Programma-overzicht
18:30 uur Inloop
19:00 uur Opening door Haagse Helpers & Deborah Cameron
19:15 uur College Tim ’S Jongers
19:45 uur Pauze met drankjes
20:00 uur Spreker Stichting Surf en Durf
20:20 uur Afsluiting David van PIP
21:00 – 22:00 Netwerk en Borrel


Inschrijven voor deze avond
Schrijf je voor deze avond in bij Francine Paijens door een e-mail te sturen naar e-mailadres: f.paijens@pepdenhaag.nl

Terug