Bijeenkomst voor vrijwilligers coördinatoren zorg & welzijn

“Je hebt een mooi plan, maar hoe krijg je je manager, collega’s en vrijwilligers mee met jouw ideeën?“

Mede door de gastspreker en de interactieve werkvorm vonden de deelnemers het een inspirerende bijeenkomst. Allen hebben van elkaar en met elkaar ideeën en mogelijkheden besproken en kunnen met concrete acties verder.

De uitwisseling van vakspecifieke kennis met elkaar werd zeer gewaardeerd. Tijdens de bijeenkomsten leer je elkaar kennen en weet je elkaar te vinden binnen het netwerk.

PEP ondersteunt deze bijeenkomsten.

 De eerst volgende bijeenkomst is begin 2017. Bent u ook vrijwilligers coördinator zorg & welzijn en wilt u graag uitgenodigd worden voor deze bijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar Eugenie de van der Schueren e.devanderschueren@pepdenhaag.nl

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Kom naar de Inspiratiemiddag voor Vrijwilligerscoördinatoren

Deze middag staat in het teken van buiten jouw (kantoor)hokje te kijken. En wel op twee manieren: