Expat vrijwilligers

In Den Haag hoor je Frans, Duits of Engels op iedere straathoek. Heeft u al eens stilgestaan bij het idee van samenwerken met internationale vrijwilligers in uw organisatie? Volunteer The Hague koppelt expats die vrijwilligerswerk willen doen aan maatschappelijke organisaties in Den Haag. Door uw vacature op Volunteer The Hague te plaatsen, bereikt u 50.000 expats in Den Haag (waarvan meer dan 1500 geregistreerd zijn in de vacaturebank). En de ervaring leert dat zij zeer competente, betrouwbare en betrokken vrijwilligers zijn!

Als u al een Den Haag Doet account heeft, kunt u daarmee ook een vacature plaatsen op Volunteer The Hague. Dus heeft u een vacature waarvoor beheersing van de Nederlandse taal geen vereiste is? Ga naar Volunteer The Hague!

Wist u dat..
...Volunteer The Hague niet een vertaalde versie van Den Haag Doet is, maar een aparte vacaturebank speciaal gericht op internationale (expat) vrijwilligers? 
...wanneer u als organisatie een vacature plaatst op Volunteer The Hague u 50.000 vrijwilligers bereikt, die u niet via Den Haag Doet bereikt?
...ruim 50% van de kandidaten op Volunteer The Hague onder de 30 jaar is?

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Volunteer The Hague op Facebook.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Interculturele communicatie

Leer effectief communiceren en samenwerken met mensen van verschillende culturen.