PEP Helpdesk voor maatschappelijke organisaties

Bent u vrijwilliger bij een vereniging? Wilt u een stichting op zetten? Of werkt u bij een maatschappelijke organisatie? Dan kunt u terecht met vragen rond het reilen en zeilen van uw organisatie bij de PEP Helpdesk.

Kom langs: tijdens het inloopspreekuur op maandag en woensdag van 10 tot 13 uur bij het PEP kantoor op de Riviervismarkt 2. 
Bel: 070 302 44 44
Of mailhelpdesk@pepdenhaag.nl

Bij de PEP Helpdesk kunt u terecht met vragen als:

  • Hoe schrijf ik projectplannen?
  • Hoe vergroot ik mijn professionele netwerk?
  • Hoe kom ik aan goede bestuurders?
  • Hoe vraag ik subsidie aan?
  • Hoe kan ik samenwerken met de gemeente?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen meedoet naar eigen vermogen. Als kenniscentrum voor organisaties in Den Haag wil PEP meegaan met de tijd en informatie digitaal aanbieden. Maar uit gesprekken die PEP voert met deze organisaties blijkt dat er behoefte blijft aan persoonlijk contact. We helpen u bij de opbouw van uw (vrijwilligers)organisatie en de uitvoering van uw projecten of activiteiten.

Dus bent u in de buurt en heeft u een vraag of bent u gewoon benieuwd? Loop gerust even binnen!

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over de PEP Helpdesk, mail dan naar helpdesk@pepdenhaag.nl.

Opening PEP Helpdesk

Terug

praktijkverhalen

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

Diversiteit en Presteren binnen een Vrijwilligersorganisatie

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Economische zelfstandigheid van vrouwen

Kom naar de bijeenkomst van het Haagse Emancipatie Netwerk.