Contact

Heeft u een vraag of tip? We zien uw bericht graag tegemoet in het formulier onderaan deze pagina, per mail of per telefoon.

PEP is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00

070 - 302 44 44

Bezoek- en postadres 
Riviervismarkt 2 
2513 AM Den Haag 
info@pepdenhaag.nl 

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van PEP? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Op dit adres is behalve het zalencentrum en kantoor van PEP, ook een vrijwilligerspunt. Hier kunt u terecht voor vrijwilligersvacatures en vragen over vrijwilligerswerk. Het is echter geen servicepunt of wijkcentrum.
Voor de vrijwilligerspunten Vluchtelingenwerk kunt u terecht op de Hooftskade 91 of Binckhorstlaan 119. Klik hier voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.

Stel uw vraag

praktijkverhalen

Sluiten formele en informele zorg goed aan?

Training Familiezorg

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Nieuwjaarsreceptie 2019

Zien we elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie? U bent van harte welkom.