Diversiteit

Diversiteit gaat niet alleen over verschillen in cultuur, huidskleur en geloof, maar ook over verschillen in kennis, vaardigheden en levenservaring. De diversiteit van de inwoners van Den Haag, maakt dat onze stad bruist en leeft. Het is een stad vol ambitieuze vrijwilligers, expats, carrièremakers, nieuwkomers, mantelzorgers, noem maar op. 
Met de juiste aanpak kunnen organisaties en de samenleving profiteren van deze diversiteit. PEP laat met veel van haar projecten zien dat diversiteit meerwaarde biedt. 

Voor organisaties in Den Haag zijn de diensten en producten van PEP in principe kosteloos. Op het gebied van diversiteit biedt PEP trainingen en adviestrajecten op maat. Neem hiervoor contact op.
Regelmatig kunt u bij PEP een training volgen of deze in-company laten verzorgen, bijvoorbeeld:

  • Aan de slag met diversiteit
    Deze workshop is voor professionals en vrijwilligers die de kracht van diversiteit willen benutten en vanuit hun eigen functie en betrokkenheid mee willen werken naar een cultuur-sensitieve organisatie.
  • Interculturele communicatie
    Deze interactieve training is voor professionals en vrijwilligers binnen het sociale domein die in de praktijk met mensen van verschillende culturen werken.

Kijk hier voor het volledige aanbod van diensten en producten.

Terug

praktijkverhalen

Third Culture Kids

Rapport Inclusieve Mantelzorgondersteuning

klantvragen

agenda

Nieuwjaarsreceptie 2019

Zien we elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie? U bent van harte welkom.