Jaarverslag 2018

Bedankt! Samen met organisaties, gemeente, burgers, universiteiten en hogescholen heeft PEP ook in 2018 weer prachtige projecten gerealiseerd. Zo zijn we ook dit jaar weer een stapje dichterbij een stad waarin iedereen meedoet naar eigen vermogen. Dit deden we o.a. met onderzoeken, het toekennen van kwaliteitskeurmerken, het voeren van kwaliteitsimpulsgesprekken en inspiratiebijeenkomsten. Weten hoe uw organisatie mee kan doen in 2019? Neem contact met ons op via info@pepdenhaag.nl.

Download het inhoudelijk jaarverslag van PEP hier.

Wilt u een versie van het jaarverslag ontvangen die geschikt is voor mensen met een visuele beperking? Stuur een mail aan s.vaneck@pepdenhaag.nl.

2018 in een oogopslag

Een aantal highlights uit het jaarverslag 2018.
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Kom naar de Inspiratiemiddag voor Vrijwilligerscoördinatoren

Deze middag staat in het teken van buiten jouw (kantoor)hokje te kijken. En wel op twee manieren: