Corona initiatieven op Facebook

8 april 2020

Illustratie van een hand met een hartje erop

Dit gebeurt er in jouw stadsdeel!

Ben jij actief met een initiatief om te helpen in deze coronacrisis? Of heb je plannen om iets op te starten? Word dan lid van de Facebookgroep Corona initiatieven in jouw stadsdeel. Op deze manier zijn organisaties, bedrijven en actieve bewoners op de hoogte van elkaars initiatieven en kunnen we elkaar versterken, in plaats van opnieuw het wiel uitvinden. 

Door de coronacrisis is er veel veranderd. Wij zien gelukkig ook heel veel mooie initiatieven ontstaan. Er gebeurt van alles in Den Haag, maar dat is niet altijd bij iedereen bekend. Sommige initiatieven kunnen ook wel wat extra hulp gebruiken, zoals geld, spullen, vrijwilligers en/of advies. Neem daarom snel even een kijkje bij jouw stadsdeelgroep!

PEP Den Haag verzamelt in ieder stadsdeel de goede voorbeelden en deelt deze ook ter inspiratie in de groepen van de andere stadsdelen. Ook kan PEP je helpen met de realisatie van jouw plannen.

Samen staan we sterker, dus meld je snel aan!

Facebookgroepen per stadsdeel

Facebookgroep Corona initiatieven Centrum
Facebookgroep Corona initiatieven Escamp
Facebookgroep Corona initiatieven Haagse Hout
Facebookgroep Corona initiatieven Laak
Facebookgroep Corona initiatieven Leidschenveen-Ypenburg
Facebookgroep Corona initiatieven Loosduinen
FacebookgroepCorona initiatieven Scheveningen
Facebookgroep Corona initiatieven Segbroek

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!