Help je mee door ballen te doneren aan een Haagse Playground?

10 juni 2020

Meer jeugd in beweging door ballen te doneren op Haagse PLaygrounds. Wij starten in de Schilderswijk!

In samenwerking met Do Good (powered by PEP Den Haag) doneert ADO Den Haag 15 voetballen aan de Playground in de Schilderswijk. Wethouder Hilbert Bredemeijer van onderwijs, sport en buitenruimte nam de eerste bal in ontvangst. Hij zet zich in om de Haagse jeugd in beweging te houden.

Waarom deze actie?
Bewegen is belangrijk en hoe jonger je begint, des te meer profijt je hebt op latere leeftijd. In de stad zijn er kinderen die opgroeien in gezinnen waar bewegen nauwelijks gestimuleerd wordt en vaak gaat dat gepaard met stress en overgewicht. Voor deze kinderen willen we graag iets extra’s doen.

Sponsor als organisatie een Playground.
In totaal zijn er in Den Haag 400 Playgrounds en op maar 32 hiervan zijn jeugd-buurtsportcoaches actief. Juist in deze wijken komen kinderen die gestimuleerd moeten worden om te bewegen. Door voetballen te doneren aan deze jongeren zorgen jullie als bedrijf voor een positieve impact waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. En vooral: jullie geven hen de mogelijkheid om lekker te spelen, ook als de jeugd-buurtsportcoach er niet is.

Wat krijg je er als bedrijf voor terug?
Naast natuurlijk hele dankbare kinderen en sociale en positieve impact op de Playgrounds in de wijk, wordt jullie bedrijf en donatie genoemd. Via sociale media ontvangen jullie brede exposure.

Hoe doe je mee?
Willen jullie ook bijdragen aan deze actie? Dat kan! Ballen doneren voor een Playground kost ca. €250 euro (10 ballen). Minder ballen mag uiteraard ook. Doneer wat je kan. Neem contact op met PEP Den Haag via telefoonnummer 070 302 44 44, of per e-mail via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

>Bekijk de advertentie op de website van Do Good

Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?