Een e-buddy in huis!

20 augustus 2018

Na het succesvolle pilot project Een e-buddy in huis! is Buddy Netwerk gestart met een vervolg. Kijk hier het mooie filmpje om meteen een indruk te krijgen van wat ‘digitale’ buddy’s kunnen betekenen voor mensen die te maken hebben met eenzaamheid, verlies en/of rouw: https://www.youtube.com/watch?v=F8J9lUzW9Vk.

Buddy Netwerk staat open voor nieuwe cliënten voor dit innovatieve buddyproject. Juist contact via e-mail en/of chat blijkt voor veel mensen laagdrempelig te zijn. Mogelijke cliënten zijn: mantelzorgers die zich overbelast voelen, mensen die veel thuis zijn vanwege bijvoorbeeld lichamelijke klachten, maar ook mensen die zich niet zo gemakkelijk in het sociale verkeer begeven. De ondersteuning van de (vaste) e-buddy is vertrouwd (gescreend en begeleid), nabij (vanuit huis) en flexibel (op eigen gekozen momenten).

Kent u iemand die hier baat bij zou kunnen hebben? Stuur een bericht aan projectleider Carmen van Haren: [email protected].

Zie ook: https://buddynetwerk.nl/een-e-buddy-in-huis

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?