Enquête: ondersteuningsbehoefte

11 april 2020

Wat heeft jouw organisatie nodig?

Enquête: ondersteuningsbehoefte vrijwilligersorganisaties

PEP doet onderzoek naar behoefte aan ondersteuning onder vrijwilligersorganisaties. Ben jij betrokken bij een initiatief, stichting of vereniging in Den Haag? Wij horen graag wat jij aan ondersteuning nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen. Ook vraagt PEP naar wat jouw organisaties juist nu nodig heeft in tijden van de Coronacrisis.

Aan de hand van de resultaten adviseert PEP de gemeente Den Haag op het aanbod aan ondersteuning in de stad.

Het invullen van de enquête neemt even wat tijd (15 minuten), maar jouw deelname is zeer waardevol voor de stad. PEP verloot 5 bossen bloemen onder de deelnemers of cadeaubonnen ter waarde van € 15,- bij een Haagse ondernemer.

> Vul hier de enquête in Alvast veel dank voor je moeite!

Vrouw zit achter laptop en vult enquete in
Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!