Maatschappelijke diensttijd

28 augustus 2018

De tweede subsidieronde voor de Maatschappelijke Diensttijd is begonnen. Deze 2e subsidieoproep biedt experimenteerruimte voor organisaties in hun eigen proeftuinen. Hier worden met vrijwillige inzet van jongeren nieuwe of aanvullende maatschappelijke activiteiten en projecten uitgeprobeerd om de organisatie en uitvoering van de maatschappelijke diensttijd vorm te geven.

Indien u een subsidieaanvraag wil doen moet u dit uiterlijk 21 september 2018 melden. Na aanmelding kunt u tot 9 oktober 2018, 12.00 uur uw aanvraag indienen. Lees meer via deze link.

Ook bij PEP kunt u terecht voor vragen omtrent de tweede subsidieronde.

Lees hier het verslag van de informatiebijeenkomst Maatschappelijke Diensttijd.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?