Welke ondersteuning willen vrijwilligers?

17 juli 2018

Vrijwilliger, jouw stem is belangrijk!

“Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Hun inzet verrijkt onze samenleving. Maar het boeien, binden en behouden van vrijwilligers is niet vanzelfsprekend. Daarom zijn er binnen de gemeente Den Haag twee ‘instrumenten’ in het leven geroepen ter ondersteuning van vrijwilligers(werk), te weten: DenHaagDoet.nl en de Vrijwilligersacademie. Beide worden beheerd door PEP Den Haag.

PEP wil meer te weten komen over de ondersteuningsbehoeften van vrijwilligers in de gemeente Den Haag, vandaar ons onderzoek. De resultaten worden gebruikt voor het verbeteren van de huidige diensten en/of het ontwikkelen van nieuwe producten voor de ondersteuning van vrijwilligers. Alle gegevens worden anoniem verwerkt.

Het invullen van de vragenlijst neemt maximaal 10 minuten in beslag en bestaat uit vier delen. In het eerste deel tref je een aantal algemene vragen. In het tweede en derde deel gaan we in op de producten DenHaagDoet.nl en de Vrijwilligersacademie. In het vierde en laatste deel kun je aanbevelingen doen over (jouw) vrijwilligerswerk richting de gemeente en PEP Den Haag. 

Je antwoorden geven ons de mogelijkheid om de kwaliteit en het aanbod van bovengenoemde producten beter aan te laten sluiten aan de wensen en ondersteuningsbehoeften van jou en alle vrijwilligers in onze stad. Ben je het met ons eens? Klik dan op onderstaande link om deel te nemen aan het onderzoek!

Ja ik doe mee aan het onderzoek

Indien je vragen heeft over dit onderzoek, neem contact op met Michalis Koullias.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?