Wie is jouw Parel 2020?

4 februari 2020

Uitreiking 4 maart!

Parel in een schelp

In Den Haag zijn er veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de emancipatie van vrouwen en/of meisjes te bevorderen. Dag in, dag uit helpen zij overal waar ze kunnen en ook achter de schermen werken zij onvermoeibaar door. Ze vinden het hun plicht om een ander te helpen en doen het belangeloos en onzichtbaar. Maar zonder deze ogenschijnlijk kleine werkzaamheden is het werk in de stad aanzienlijk moeilijker.

De gemeente Den Haag wil deze groep bedanken en in het zonnetje zetten en ze het applaus geven dat ze verdienen voor hun jarenlange en tomeloze inzet!
Dit gebeurt dit jaar op woensdag 4 maart 2020, tijdens de Haagse viering van Vrouwenweek.
De uitreiking vindt plaats in het Koorenhuis (Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag).

Criteria voor de prijs:
• De potentiële Parels zijn vrouwen, meisjes, mannen of jongens die zich op unieke en belangeloze wijze inzetten voor de emancipatie van andere vrouwen en/of meisjes in Den Haag.
• De Parels moeten gaan over écht vrijwilligerswerk.
• Ze wonen en/of werken in Den Haag.
• Ze kenmerken zich door het uitvoeren van diensten voor en/of achter de schermen.
• Zelden worden ze voorgedragen op diverse podia.

Kom je naar de uitreiking?

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?