Wie is jouw Parel 2020?

4 februari 2020

Uitnodiging tot voordracht

Parel in een schelp

In Den Haag zijn er veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de emancipatie van vrouwen en/of meisjes te bevorderen. Dag in, dag uit helpen zij overal waar ze kunnen en ook achter de schermen werken zij onvermoeibaar door. Ze vinden het hun plicht om een ander te helpen en doen het belangeloos en onzichtbaar. Maar zonder deze ogenschijnlijk kleine werkzaamheden is het werk in de stad aanzienlijk moeilijker.

De gemeente Den Haag wil deze groep bedanken en in het zonnetje zetten en ze het applaus geven dat ze verdienen voor hun jarenlange en tomeloze inzet!
Dit gebeurt dit jaar op woensdag 4 maart 2020, tijdens de Haagse viering van Vrouwenweek.
De uitreiking vindt plaats bij Prins27 (Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag).

Wij vragen u om vanuit uw organisatie een mogelijke Parel voor te dragen!
De criteria staan hieronder beschreven. Doe dit vóór maandag 17 februari 2020. Uit de inzendingen worden door een selectiecommissie maximaal 8 parels geselecteerd. De voordragers worden op de hoogte gesteld of hun voordracht is geselecteerd als Parel. De Parels krijgen een aparte uitnodiging om aanwezig te zijn en ook hun achterban mee te nemen om bij dit feestelijke gebeuren te zijn.

Criteria
• De potentiële Parels zijn vrouwen, meisjes, mannen of jongens die zich op unieke en belangeloze wijze inzetten voor de emancipatie van andere vrouwen en/of meisjes in Den Haag.
• De Parels moeten gaan over écht vrijwilligerswerk.
• Ze wonen en/of werken in Den Haag.
• Ze kenmerken zich door het uitvoeren van diensten voor en/of achter de schermen.
• Zelden worden ze voorgedragen op diverse podia.

Mail uw voordracht voor maandag 17 februari 2020 naar dhr. Wai-Kin Chung, [email protected], met daarin de volgende gegevens:
1. Naam
2. Motivering in maximaal een half A4
3. Adresgegevens
4. E-mail
5. Telefoonnummer
6. Bij voorkeur nog een foto (die intern wordt gebruikt)

Uw voordracht wordt zeer op prijs gesteld,

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren