PEP Talk

20 september 2018

Een PEP Talk is een avond waar specialisten uit het maatschappelijk werkveld worden uitgenodigd en ingaan op een actueel thema. In korte presentaties geven zij hun kijk op de laatste ontwikkelingen binnen deze thema’s en gaan hierover in gesprek met het publiek. Op 20 oktober spraken Roel Jennissen, Bleri Lleshi en Boukje Prins over diversiteit, zie de videoregistratie hieronder. Eerder waren Wim van Noort, Baukje Prins, Akshaya de Groot en Albert Jan Kruiter te gast als spreker.

Wil je een PEP Talk bijwonen? Stuur een email aan s.vaneck@pepdenhaag.nl of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hier eerdere PEP Talks.

PEP Talk Diversiteit 20 september 2018

Baukje Prins, De zin van burgerschap en diversiteit voor de jongeren van nu

Wim van Noort, Van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij

Tim 'S Jongers, Vrijwilligerswerk in perspectief

Terug

praktijkverhalen

Training Familiezorg

Third Culture Kids

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Herken de jonge mantelzorger

Deze training is bedoeld voor professionals en/of vrijwilligers die te maken hebben met jongeren.