Vacature: Receptionist/gastenontvanger (oproepbasis)

29 mei 2019

Jij wilt toch ook een stad waarin iedereen meedoet?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen mee kan doen naar eigen vermogen, ongeacht diens situatie of achtergrond. Dit doen we door maatschappelijke organisaties te adviseren, en inwoners te helpen mee te doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld via bijeenkomsten en trainingen, of via de online platformen Den Haag Mantelzorg en Den Haag Doet.

PEP zoekt een receptionist/gastenontvanger (oproepbasis)

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Als receptionist draag je zorg voor de juiste afhandeling van het inkomend telefoon- en mailverkeer. Daarnaast vind je het leuk om bezoekers te ontvangen, te informeren, door te verwijzen en indien nodig afspraken te maken voor de vacaturebank.

PEP verhuurt zalen aan allerlei maatschappelijke organisaties. Bij avond- en weekendboekingen ondersteun je het zalencentrum van PEP. Je helpt met het ontvangen van bezoekers, het inrichten van de zaal, klaarzetten van apparatuur en het zorgdragen voor de bediening van de catering. Lichte administratieve en overige bijkomende werkzaamheden komen ook voor. Kortom, een afwisselend takenpakket in een gezellige setting!

Kun je deze afvinken?

  • Ervaring als receptionist/telefonist en gastenontvanger.
  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau.
  • Kennis en ervaring met Microsoft Office.
  • Flexibele instelling met betrekking tot werktijden (ook weekenden en buiten kantoortijden).
  • Je bent loyaal en houd je aan je afspraken.
  • Je kan snel schakelen met behoud van overzicht.

En zie je dit wel zitten?

Vanuit je werkplek op het fijnste stukje centrum van de stad, zet jij je in voor een nóg leuker en bruisender Den Haag. Een ambitieuze, ijverige werkhouding gaat bij PEP hand in hand met een informele, gezellige sfeer. Het salaris voor deze functie is conform de CAO Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, ingeschaald in salarisgroep 2 en is op oproepbasis.

Stuur je motivatie en CV vóór 17 juni 2019 naar Evelien de Vries: e.devries@pepdenhaag.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie, mail of bel met Mariëlle van den Bergh m.vandenbergh@pepdenhaag.nl of 070-3024483.

Kijk ook nog even op onze websites!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug

praktijkverhalen

Inspiratiebijeenkomst Mantelzorg werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Training werken met kwetsbare vrijwilligers

Vanaf 2019 bieden Kompassie en Stichting Anton Constandse de training Werken met kwetsbare vrijwilligers aan.