Vrijwilligersorganisaties & (bijna) gepensioneerden

24 december 2019

In samenwerking met Movisie doen wij onderzoek onder (bijna) gepensioneerden. Wij willen te weten komen hoe deze doelgroep naar vrijwilligerswerk kijkt, en wat hun (toekomstig) pensioen daar voor invloed op heeft. Ook willen we te weten komen hoe maatschappelijke organisaties naar deze doelgroep kijken. Met de resultaten van dit onderzoek hopen we zowel organisaties als de gemeente Den Haag een beter beeld te geven van (bijna) gepensioneerden en vrijwilligerswerk. 

Wij verloten 3 VVV cadeaubonnen t.w.v €25,- onder de deelnemende organisaties. Wil je hier kans op maken? Laat dan je contactgegevens achter aan het einde van de vragenlijst.
 
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Ga naar de vragenlijst.
 
Naast deze enquête, zullen wij ook verdiepende gesprekken voeren met organisaties. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je aan het einde van de vragenlijst jouw contactgegevens invullen.
 
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Eva Heitbrink via [email protected]
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren