PEP Helpdesk voor maatschappelijke initiatieven

Wil je een stichting oprichten? Heb je een goed idee voor je buurt? Wil je advies over het vinden van vrijwilligers? Of heb je al een stichting maar ben je op zoek naar nieuwe fondsen? Dan kun je gratis advies krijgen rond het reilen en zeilen van jouw organisatie bij de PEP Helpdesk. Lees hieronder waar je terecht kan met je vraag. Rond de feestdagen zijn wij beperkt bereikbaar. Vul het formulier in, dan bellen wij je terug.

Nu: Pop-up Helpdesk in Escamp

Van 18 november tot en met 20 december vind je onze Pop-up Helpdesk in stadsdeel Escamp. Zo maken wij het maatschappelijke initiatieven uit de buurt makkelijker om bij ons langs te komen. 

Heb je vragen of kun je advies gebruiken? Loop gerust even binnen in het winkelpand Jan Luykenlaan 119.
Wil je direct geholpen worden? Maak dan even een afspraak.

Adres: Jan Luykenlaan 119
Bel voor een afspraak: 070 302 44 44
Mailhelpdesk@pepdenhaag.nl
Openingstijden: de actuele openingstijden en meer informatie vind je op de pagina over de Pop-up Helpdesk

Vaste PEP Helpdesk in het centrum

Bij onze PEP Helpdesk in het centrum van Den Haag blijf je natuurlijk ook altijd welkom voor gratis advies over het reilen en zeilen van jouw organisatie.

Kom langs: tijdens het inloopspreekuur op maandag en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur bij het PEP kantoor op de Riviervismarkt 2. 
Bel voor een afspraak: 070 302 44 44
Mailhelpdesk@pepdenhaag.nl
Word lid van de Facebookgroep en stel vragen aan andere organisatiesPEP Helpdesk - Vraagbaak voor maatschappelijke organisaties

Wil je contact met een adviseur die gespecialiseerd is in jouw stadsdeel? Ga naar het overzicht van onze stadsdeel-accounthouders. Lees hier meer over wat de stadsdeel-accounthouders voor je kunnen betekenen.

Bij de PEP Helpdesk kun je terecht met vragen zoals:

  • Hoe schrijf ik projectplannen?
  • Hoe vergroot ik mijn professionele netwerk?
  • Waar vind ik goede bestuurders?
  • Hoe vraag ik subsidie aan?
  • Hoe kan ik samenwerken met de gemeente?
  • Zijn mijn vrijwilligers verzekerd?
  • Hoe kan ik vrijwilligers werven?

Waarom een helpdesk?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen meedoet naar eigen vermogen. Als adviescentrum voor organisaties in Den Haag wil PEP meegaan met de tijd en informatie digitaal aanbieden. Maar uit gesprekken die PEP voert met deze organisaties blijkt dat er behoefte blijft aan persoonlijk contact. We helpen je bij de opbouw van jouw (vrijwilligers)organisatie en de uitvoering van jouw projecten of activiteiten.

Dus ben je in de buurt en heb je een vraag of ben je gewoon benieuwd naar wat de helpdesk jou te bieden heeft? Loop gerust even binnen!
Terug

praktijkverhalen

Verslag kick-off: Naar een Haags verantwoordingsmodel

Zo ziet het Haags Emancipatie Netwerk eruit

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop IMAGINE

Maak jongeren bewust van mannelijkheid en vrouwelijkheid, relaties en seksualiteit, grenzen en (seksuele) grensoverschrijding, en het voorkomen van geweld.