PEP Helpdesk voor maatschappelijke initiatieven

Wil je een stichting oprichten? Wil je advies over bijvoorbeeld het diversiteitsbeleid van jouw organisatie? Of heb je al een stichting maar ben je op zoek naar nieuwe fondsen? Dan kun je gratis advies krijgen rond het reilen en zeilen van jouw organisatie bij de PEP Helpdesk.

LET OP! Ook PEP heeft maatregelen getroffen rondom het coronavirus. Momenteel is de PEP Helpdesk alleen per telefoon (tel: 070-302 44 44) of online bereikbaar (per e-mail: [email protected]). Voorlopig is het niet mogelijk om PEP aan de Riviervismarkt 2 te bezoeken. Vanaf 24 augustus komen onze adviseurs met de Pop-up Helpdesk wel graag weer naar een locatie van jouw keuze.


Wil je contact met een adviseur die gespecialiseerd is in jouw stadsdeel? Ga naar het overzicht van onze stadsdeel-accounthouders. Lees hier meer over wat de stadsdeel-accounthouders voor je kunnen betekenen. Aan de PEP Helpdesk kun je vragen stellen zoals:
  • Hoe schrijf ik projectplannen?
  • Hoe vergroot ik mijn professionele netwerk?
  • Waar vind ik goede bestuurders?
  • Hoe vraag ik subsidie aan?
  • Hoe kan ik samenwerken met de gemeente?
  • Zijn mijn vrijwilligers verzekerd?
  • Hoe kan ik vrijwilligers werven?

Contact

Bel voor een afspraak: 070 302 44 44
Mail[email protected]
Word lid van de Facebookgroep en stel vragen aan andere organisatiesPEP Helpdesk - Vraagbaak voor maatschappelijke organisaties

PEP Helpdesk in jouw stadsdeel

Onze fysieke Helpdesk is gesloten, maar de Online Pop-up Helpdesk van PEP is er speciaal om jouw organisatie of initiatief in deze moeilijke tijden te helpen. Ben je actief in jouw buurt of wil je graag advies en ondersteuning om jouw idee te realiseren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Dit geldt voor alle stadsdelen.
Bel: 070 302 44 44
Mail: [email protected]
Meer informatie: www.pepdenhaag.nl/popup
 
Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

PEP Talk: Nieuwe vrijwillige energie

Hoe kunnen we leren van initiatieven die zijn ontstaan in coronatijd en deze verduurzamen?