PEP Helpdesk voor maatschappelijke initiatieven

Wil je een stichting oprichten? Wil je advies over bijvoorbeeld het diversiteitsbeleid van jouw organisatie? Of heb je al een stichting maar ben je op zoek naar nieuwe fondsen? Dan kun je gratis advies krijgen rond het reilen en zeilen van jouw organisatie bij de PEP Helpdesk.

Contact

Kom langs: tijdens het inloopspreekuur op maandag en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur bij het PEP kantoor op de Riviervismarkt 2. 
Bel voor een afspraak: 070 302 44 44
Mailhelpdesk@pepdenhaag.nl
Word lid van de Facebookgroep en stel vragen aan andere organisatiesPEP Helpdesk - Vraagbaak voor maatschappelijke organisaties

Wil je contact met een adviseur die gespecialiseerd is in jouw stadsdeel? Ga naar het overzicht van onze stadsdeel-accounthouders. Lees hier meer over wat de stadsdeel-accounthouders voor je kunnen betekenen.

Bij de PEP Helpdesk kun je terecht met vragen zoals:

  • Hoe schrijf ik projectplannen?
  • Hoe vergroot ik mijn professionele netwerk?
  • Waar vind ik goede bestuurders?
  • Hoe vraag ik subsidie aan?
  • Hoe kan ik samenwerken met de gemeente?
  • Zijn mijn vrijwilligers verzekerd?
  • Hoe kan ik vrijwilligers werven?

Waarom een helpdesk?

PEP streeft naar een stad waarin iedereen meedoet naar eigen vermogen. Als adviescentrum voor organisaties in Den Haag wil PEP meegaan met de tijd en informatie digitaal aanbieden. Maar uit gesprekken die PEP voert met deze organisaties blijkt dat er behoefte blijft aan persoonlijk contact. We helpen je bij de opbouw van jouw (vrijwilligers)organisatie en de uitvoering van jouw projecten of activiteiten.

Dus ben je in de buurt en heb je een vraag of ben je gewoon benieuwd naar wat de helpdesk jou te bieden heeft? Loop gerust even binnen!
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Kom naar de Inspiratiemiddag voor Vrijwilligerscoördinatoren

Deze middag staat in het teken van buiten jouw (kantoor)hokje te kijken. En wel op twee manieren: