Contact


Heeft u een vraag of tip? We zien uw bericht graag tegemoet in het formulier onderaan deze pagina, per mail of per telefoon.

PEP is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00

070 - 302 44 44

BezoekadresPostadres
Riviervismarkt 2Postbus 10240
2513 AM Den Haag2501 HE Den Haag
info@pepdenhaag.nl 

Op dit adres is behalve het zalencentrum en kantoor van PEP, ook een vrijwilligerspunt. Hier kunt u terecht voor vrijwilligersvacatures en vragen over vrijwilligerswerk. Het is echter geen servicepunt of wijkcentrum.
Voor de vrijwilligerspunten Vluchtelingenwerk kunt u terecht op de Hooftskade 91 of Binckhorstlaan 119. Klik hier voor meer informatie zoals openingstijden en contactgegevens.

Stel uw vraag

praktijkverhalen

Opvoeden in twee culturen: laveren tussen christelijke waarden en westerse normen

Jaarverslag 2017

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Avond voor vrijwilligersorganisaties

Op 06 juni houdt PEP de jaarlijkse avond voor vrijwilligersorganisaties.